,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Сватбен център "Брилянтин" на подиума с шикозните рокли на White One & St Patrick by Pronovias Fashion Group

 

Ще ви представя на подиума сватбена агенция Брилянтин, която в Деня на влюбените тази година навърши 9 години.   Сватбеният център е единствен в Източна България, където бъдещите младоженци могат да намерят всичко от А до Я за своя най-важен ден  - от цялостна организация за  едно сватбено тържество до всички необходими аксесоари за младоженците.

 

Преди   малко повече от 2 години Брилянтин се присъедини към голямото семейство на   Pronovias, като ексклузивен представител  за България на White One & St Patrick by Pronovias Fashion Group- световният лидер в производството на булчински рокли.

В новата колекция 2016г, булчинската рокля e изключително иновативна и елегантна. Изчистените линии, обеми и деликатни детайли характеризират почерка на талантливия главен дизайнер Херве Моро. Сред материите са ексклузивната нежна френска дантела Chantily,която замества тюла, коприната Mikado, сатенирани феерии, креп, шифон. фин тюл, копринена органза, памучно пике и кралски сатен.

С наличието на новите колекции в Сватбен Център Брилянтин започнаха и продажбите на булченски рокли за сезон пролет-лято 2016г. Предвидливо и възползвайки се от големия избор на новите модели, някои бъдещи булки откриха и закупиха своята мечтана рокля. Световната тенденция сочи, че избора на булчинска рокля трябва да стане 6 месеца преди сватбата и като доказателство за това са клиентитe  на Брилянтин, които вече направиха  своя избор.

С настъпването на пролетта, запазвайки традицията си, световният лидер в булчинската мода Pronovias Fashion Group, представи най-новата си колекция 2017г. с поредните невероятни модели на White One by Pronovias Fashion Group и St. Patrick.

Екипът на “Брилянтин” присъства  в Барселона и като част от голямото семейство на модния диктатор в булчинската мода успя да се наслади на най-новото ,което модния гигант предложи в колекцията си. Повече от половин век за бранда Pronovias Fashion Group са работили и работят  феноменалните дизайнери Педро Родригес, Емануел Унгаро, Ели Сааб, и др. Новият креативен главен дизайнер Херве Моро внася допълнителен френски полъх с дъх на романтика и любов върху уникалните модели. Неслучайно негово дело са изисканите тоалети не само на испанския елит ,но и на звезди от световна величина.

В новата колекция 2017г. елегантно присъства холивудския блясък на четиридесетте години на миналия век с препратка към най-модното и красивото съпоставено към днешно време.  Роклите блестят с ръчна бродерия от кристали, полускъпоценни камъни, а между материите са ексклузивната френска дантела Chantily, коприната Mikado, сатенирани феерии, креп и шифон. На почит в колекцията на White One by Pronovias Fashion Group е още финият тюл, върху който се създават красиви конфигурации, изобразяващи ефекта на татус от красиви цветя, които придават свежест и неповторимо излъчване, елегантност и царственост на линията и моделите.Тази тенденция започната в колекция 2016г се запазва и дообогатява и в моделите на 2017г. Най-новото е цветните елементи присъстващи като деликатен  свеж акцент върху роклите. Може би като доказателство,че марката става все по-предпочитана и желана е и количеството на роклите,коeто тази година беше двукратно повече спрямо предходната. 

 

 

Free Joomla! template by Age Themes